Hamppupihvi ateria-aines - punajuuri & savupaprika (500g)
Suomen Hampputuotteet OyVoit valmistaa itse hamppupihvit kuivaseoksesta lisäämällä vain veden ja paistamalla pihvit pannulla tai uunissa.
Hamppupihvi kuivaseos on valmissekoitus pihviraaka-aineitta, johon lisätään vain vesi.
Valmismaustettuun hamppupihvi ateria-aines -seokseen voit halutessasi lisätä mausteita oman maun mukaan. Massa muovaillaan pihveiksi ja paistetaan pannulla tai uunissa. Ateria-aines kuivaseos säilyy pitkään. Se on nopea ja vaivaton einesruoka otettavaksi yhdeksi luottovalmisteeksi, joka löytyy aina ruoka-ainekaapista.
Tuote on gluteeniton, laktoositon, soijaton sekä vegaaninen.
Käyttöohje
Lisää kuiva-aineet ja vesi painosuhteessa 1:1,2 ja sekoita. Muotoile ohuita alle 1 cm paksuisia pihvejä noin 4 kappaletta paistinpannulle tai haluamasi määrä uunipellille. Paista muutama minuutti paistinpannulla kummaltakin puolelta käännellen öljyn kanssa tai valmista pihvi uunissa 160-170°C noin 15 min. Uunissa valmistettavat pihvit kannattaa valella esimerkiksi rypsiöljyllä, jotta ne eivät tule liian kuiviksi.
Erinomainen hampurilaisen väliin, mutta maistuvat myös sellaisenaan, esim. kasvisten, muusin, uunijuuresten, pastan tai salaatin kera.
Ainesosat
Hampunsiemenaines (50 %), perunahiutale, savupaprika, kuivattu punajuuri, sipulirouhe, yrttimauste (rosmariini, basilika, oregano, timjami, meirami, kirveli, rakuuna), yrttisuolaseos (merisuolaa 93,6 %, selleriä*, purjoa*, krassia*, sipulia*, ruohosipulia*, persiljaa*, liperiä*, valkosipulia*, basilikaa*, meiramia*, rosmariinia*, timjamia*, merilevää 0,4%), valkosipulirouhe, guarkumi, mustapippurirouhe.
*luomuviljelty
Hamppu on viljelty ilman torjunta-aineita Jyväs-seudulla.
Tuote on valmistettu Suomessa.
Ravintosisältö 100 g
- Energia: 351 kcal / 1466 kJ
- Hiilihydraatti: 23,9 g
- josta sokereita: 1,5 g
- Rasva: 18,3 g
- Proteiini: 14,6 g
- Suola: 1,6 g
Pakkauskoko: 500 g