Toimitusehdot

Yleistä

Jyväs-Hamppu verkkokauppa on Suomen Hampputuotteet Oy:n ylläpitämä markkinapaikka.
Tuotteita myy Suomen Hampputuotteet Oy, Antinniementie 1, 41330 Vihtavuori. Y-tunnus 2933809-9

Suomen Hampputuotteet Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. Voit maksaa ostokset verkkopankilla, pankkikortilla tai osamaksulla.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Matkahuollon kuljetuspalvelut. Kaikki tilaukset toimitetaan Matkahuollon Lähellä-pakettina lähimpään noutopisteeseesi kuten K-market, R-kioski jne. Voit valita myös toimituksen kotiovelle.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Jos haluat tilata tuotteita ulkomaille, laitathan tiedot tilattavista tuotteista ja yhteystietosi sähköpostitse info(a)jyvashamppu.fi, niin laskemme sinulle tilauksesi toimituskulut. Tällöin maksat tilauksesi laskulla.

Toimitusaika

Pääsääntöisesti toimitusaika on 2-5 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


Asiakaspalvelun yhteystiedot

Sähköposti: info(a)jyvashamppu.fi

Puhelinnumero: 041 8031123